UKÜ BESYO Müdürü, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Ali Emre Erol, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’na tanışma ve nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erol, ziyarette KKTC’deki futbolun sorunları ve var olan potansiyeli hakkında karşılıklı öz değerlendirme yaptıklarını belirterek, futbolun adada daha da yaygınlaştırılması hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

KTFF Binası’nda gerçekleştirilen görüşmede Prof. Dr. Erol, “Başkanımıza, kurgulanabilecek her türlü futbola yönelik akademik proje ve faaliyet için, gerek Kuzey Kıbrıs’ın en kapsamlı spor komplekslerine sahip olan UKÜ tesislerinin kullanımında, gerekse de akademik kadro desteği ile her zaman katkı koymaya hazır olduğumuzu bildirdim” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı olarak yapılan yüzyüze görüşmenin çok yararlı geçtiğini aktaran Prof. Dr. Ali Emre Erol, KTFF Başkanının kendilerini kabulü ve samimiyeti için memnuniyetini de dile getirdi.

KTFF Başkanı Sertoğlu ise KKFF resmi web sitesinden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BESYO Müdürüne ziyaretleri dolayısı ile teşekkürlerini iletti.

Son güncelleme: 15-10-2018