UKÜ Atatürk Meslek Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü’ne Ev Sahipliği Yaptı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Atatürk Meslek Lisesi (AML) Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerini yılsonunda yapacakları “Portre Çekimi Sergisi” için ağırladı. Farklı ülkelerden gelen 10 öğrenci çekimler sırasında ülkelerine ait kültürel ve etnik kıyafetlerle poz verdi.

AML Müdür Muavini Tevfik Ulual, AML Fotoğrafçılık Kulübü’nün her yıl düzenlediği fotoğraf projelerini gerçekleştirmek amacıyla UKÜ’yü ziyaret ettiklerini belirterek, üniversitenin çevre düzenlemesinin fotoğraf çekimleri için uygun bir ortam olduğunu dile getirdi. UKÜ’nün farklı milletlerden gelmiş kendi öğrencilerini kültürel, otantik kıyafetleriyle çektiklerini kaydeden Ulual, ilgili görevlilere ve öğrencilere yardımlarından dolayı teşekkür etti.

AML Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık Bölümü 12. sınıf öğrencisi Pembe Müjde, UKÜ’nün geniş ve yeşilliği bol bir alana sahip olmasından dolayı fotoğraf çekimi açısından elverişli olduğunu dile getirdi. Kendilerine poz veren modellerle keyifli bir çekim yapma imkânı bulduklarını da ifade eden Müjde, hem fotoğraf çekimi yapmanın hem de farklı kültürlere ait bilgiler öğrenmenin mutluluğunu yaşadığını aktardı.

AML Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık Bölümü 11. sınıf öğrencisi Ege Gökçe ise üniversitenin yeşil alanlarını ve binalarının mimari yapısını çok beğendiğini söyleyerek, UKÜ öğrencilerinin kendileri ile samimi bir şekilde ilgilendiğini belirtti. Modellerin istenilen pozları vererek, yardımcı olduklarına dikkat çeken Gökçe,  gösterdikleri sabırdan ve anlayışlarından dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Son güncelleme: 25-02-2019