UKÜ, Akademisyenleri’nin Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi (ÖGDM) bünyesinde yer alan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü “Öğretmenler Günü” nedeniyle tüm UKÜ’lü akademisyenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlandı.

Öğretmenleri onurlandırmak adına her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü dolayısıyla Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi öğretim elemanlarına özel, çiçek takdimi gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlik aracılığıyla Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin değerli akademisyenlerinin öğretmenler gününü kutladıklarını belirten Sosyal Aktiviteler Koordinatörü Naziyet Uzunboylu, öğretim elamanlarının dün olduğu gibi bugün de gençlere milli ve manevi değerlere sahip, kendine güvenen, özgür düşünen bireyler olarak yetişmelerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Uzunboylu, gençlere yol çizen ve rehberlik eden öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının, Öğretmenler Günü’nü kutladığını da sözlerine ekledi.

Son güncelleme: 27-11-2017