UKÜ 6. Grafik Tasarım Öğrenci Projeleri Sergileniyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarım Bölümü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “6. Grafik Tasarım Öğrenci Projeleri Sergisi” 13 Mayıs 2019, Pazartesi, Saat: 18.00’de İsmet Vehit Güney Sergi Salonu’nda izleyicilerle buluşuyor.

V. Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinlik çerçevesinde, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi çatısında yer alan Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin geçmiş yıllarda ders kapsamında hazırladıkları tasarımlar sergilenecek. Sergide, grafik tasarım ürünlerinden poster tasarımı, dergi tasarımı ve tipografik çalışmalar, dijital kolaj vb. tasarımlar yer alacak.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri’nin açılışını yapacağı sergi, 13-18 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İsmet Vehit Güney Sergi Salonu’nda yer alacak olan sergi, UKÜ ailesi yanı sıra tüm halka açık olarak düzenlenecek.

Son güncelleme: 13-05-2019