UKÜ 21. Bahar Şenlikleri Başlıyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen UKÜ 21. Bahar Şenlikleri “Yaşa, Öğren ve Paylaş / Live Learn & Share” temasıyla 7 Mayıs Salı günü başlıyor.

UKÜ kampüsünde 7-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinliklerde 109 farklı ülkeden gelen öğrencilerin diğer kültürleri tanıması, birbirleriyle kaynaşması ve sanatla buluşmaları amaçlanıyor.

Kortej yürüyüşü ile başlayacak olan UKÜ 21. Bahar Şenlikleri’nde Türkiye’nin önemli sanatçılarından Simge Sağın’ın yanı sıra Buray, Grup Frekans ve Otilia sahne alıyor. Organizasyonda ayrıca UKÜ öğrenci toplulukları performansları, çeşitli spor turnuvaları, kendi çantanı kendin tasarla atölyesi, Bay & Bayan UKÜ 2019 gibi etkinlikler de gerçekleşiyor.

“Yaşa, Öğren ve Paylaş” temalı UKÜ 21. Bahar Şenlikleri, herkesin ilgi alanına uygun, insanların kendilerini geliştirme, farkındalık kazanma, spor etkinlikleriyle heyecan, dans gösterileriyle görsel zevk yaşama gibi eğlendirici aktivitelerle baharın gelişini kutlama fırsatı yaratıyor. Etkinlikler, UKÜ’lü öğrenciler yanı sıra tüm üniversite öğrencilerine ve halkın katılımına açık olarak düzenleniyor.

Son güncelleme: 03-05-2019