• UKU Online

UKÜ 2. KARİYER GÜNLERİ VE FUARI BAŞLIYOR

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde (UKÜ) ikinci kez “Kariyer Günleri ve Fuarı” düzenleniyor. 3-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek “Kariyer Günleri ve Fuarı”na mesleklerinde uzmanlaşmış konuklar, iş yaşamlarından elde ettikleri bilgileri ve tecrübeleri UKÜ’lü öğrenciler ile paylaşacak.

“İkinci Kariyer Günleri ve Fuarı”, Çevik Uraz Konferans Salonu’nda 3 Mayıs Çarşamba saat 09:00’da Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri ile KKTC Cumhuriyet Meclis Başkanı Sibel Siber’in açılış konuşmasıyla başlayacak.

Üç gün sürecek “Kariyer Günleri”nin konukları arasında Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Fikri Toros, İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan, IBM Satış Müdürü Hande Erbay; Microsoft Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Araştırma Uzmanı Gözde Turan, Markafoni Uzman İşletme Analisti Selçuk Şenol, Marmara Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar, Ege Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yurdal Topsever, ODTÜ Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Karancı, Kariyer.net Türkiye Satış Genel Müdür Yardımcısı Didem Arıkan, MU İletişim ve Marka Yönetmeni Mehmet Ustaoğlu, Johnsons Controls Satış Müdürü Barış Gökçek ile TRT Spor Spikeri Melih Gümüşbıçak bulunuyor.

“Kariyer Günleri”, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Arena’da  5 Mayıs Cuma saat 14:00’da “Kariyer Fuarı ve Firma Tanıtımları”nın düzenlenmesiyle son bulacak.