UGEBAK “Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış” Adlı Konferans Başlıyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde UGEBAK “Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış” adlı konferans başlıyor.

UGEBAK Konferansı’nın Acapulco Resort Hotel’de 2-4 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirileceğini kaydeden Eğitim Fakültesi Dekanı ve Konferans Başkanı Prof. Dr. Muhittin Tuş, konferansta eğitimde yaşanılan nitelik sorunları ve bu sorunların giderilmesi ile ilgili çözüm önerilerinin sunulacağını dile getirdi.

Konferansta dünyanın farklı ülkelerinden katılımcıların yer alacağını belirten Prof. Dr. Tuş, eğitim bilimci araştırmacıların uluslararası ortamda kendi alanlarında yürüttükleri çalışmaları ve araştırma sonuçlarını paylaşacaklarını açıkladı.

Eğitim Fakültesi Dekanı ve Konferans Başkanı Prof. Dr. Muhittin Tuş, konferansta sunulan ve hakem değerlendirmesinden geçen çalışmaların makale formatında ULAKBİM indeksli FOLKLOR/EDEBİYAT isimli derginin özel sayısında yayınlanacağını da sözlerne ekledi.

Son güncelleme: 09-05-2018