Türkiye’nin Sevilen Sanatçısı Aydilge, UKÜ’de Hayranlarıyla Buluştu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “UKÜ 20. Bahar Şenlikleri-CONNECT” kapsamında Türkiye’nin sevilen sanatçısı Aydilge UKÜ Amfi Tiyatro’da konser verdi.

Aydilge kendine has tarzı ve başarılı performansı ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Sesiyle müzik sektöründe büyük bir beğeni toplayan ünlü sanatçı Aydilge, Muhteşem enerjisi ve sahne performansı ile dillere dolanan Kiralık Aşk, Kiraz Mevsimi gibi dizilerdeki fenomen şarkıları, Aşka Gel, Yangın Var gibi hitleri, sürpriz cover’ları ve yeni single’ı Gel Sarıl Bana ile en güzel şarkılarını UKÜ’lü öğrencilerle buluşturdu. Kıbrıs’ta konser vermeyi çok sevdiğini dile getiren Aydilge, “Aşka Gel” şarkısıyla UKÜ’lü öğrencilere aşk dolu bir ömür geçirmelerini ve elalem ne der şeklinde yaşamamalarını belirterek, hayatlarını dolu dolu sürdürmelerini söyledi. Gece boyunca birbirinden güzel şarkıları seslendiren Aydilge’ye öğrencilerde eşlik ederek, birlikte keyifli anlar yaşadılar.

UKÜ Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen konser, Öğrenci Gelişim Ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay tarafından ünlü sanatçı Aydilge’ye plaket takdimi ile son buldu.