Sağlık Bilimleri Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlenecek

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Beyaz Önlük Giyme Töreni 7 Mayıs Pazartesi günü düzenlenecek. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik Bölümleri’nin yanı sıra Hemşirelik Bölümü’nden yaklaşık 850 öğrenci sembolik olarak mesleğe ilk adımını atacağı beyaz önlüklerini giyecek.

Geçen yıl yapıldığı gibi bu yıl da yapılacak olan Beyaz Önlük Giyme Töreni ile öğrencilerin meslek yaşantısına başlamasına öncülük etme amacı taşınmaktadır. Tören UKÜ Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecektir.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feray Gökdoğan, hem törende beyaz önlük giyecek öğrencilerin ailelerin hem de tüm vatandaşların bu anlamlı etkinliğe davetli olduğu belirtti.

Son güncelleme: 09-05-2018