Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü 20. Bahar Şenlikleri’ne Damga Vurdu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü 20.Bahar Şenlikleri kapsamında Bay-Bayan Güzellik Yarışması ve Dört Mevsim Defilesi’ni gerçekleştirdi.

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Vali Gjinali, bölüm olarak bu sene ilk defa UKÜ’de bir güzellik yarışması düzenlediklerini kaydetti. Yarışma için yapılan başvurularda yoğun bir ilgi olması nedeniyle Vali Gjinali, “Belirli elemeler yaptık” dedi. Yarışmanın jüriliğini Bölüm Başkanı Vali Gjinali, Öğretim Görevlisi Fatma Öksüz, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi (ÖGDM) Müdürü Gamze Atay ve BB Modellik ve Cast Ajansı Müdürü Bilal Baştemur gerçekleştirdi.

Öğretm Görevlisi Gjinali, “Bahar Şenlikleri’nin 3. gününde gerçekleşen etkinlikte saç, makyaj, aksesuar ve kostümleri kendi öz kaynaklarımızla yürüttük, aylarca süren hazırlık sonunda ortaya çıkan eserlerimizle ‘4 Mevsim Defilesi’ni gerçekleştirdik” ifadesini kullandı. İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış mevsimlerin özelliklerini taşıyan defilenin organizasyon ve kreasyonunu Öğretim Görevlisi Fatma Öksüz ile beraber gerçekleştirdiklerini aktaran Gjinali, toplamda 17 model sergilendiğini kaydetti. Böyle bir temaya sahip daha önce herhangi bir defile düzenlenmediğine dikkat çeken Gjinali, etkinliklerinin bu nedenle yoğun ilgi çektiğini aktardı.

Gjianli, sahne performanslarının izleyicilerden tam not aldığını belirterek, öğrencilerine koydukları katkılar nedeniyle teşekkür etti. Her yıl artan bir sayıda etkinlik düzenlemeye devam ettiklerini belirten Gjinali, “Bir önceki yıllara göre kendimizi daha çok geliştiriyoruz. Aldığım geri dönüşler neticesinde yaptıklarımızla KKTC, Türkiye, Kosova ve dünyanın daha birçok ülkesine örnek teşkil ettiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

Son güncelleme: 23-05-2018