Lapta Yavuzlar Lisesi Son Sınıf Öğrencileri Ağırlandı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Lapta Yavuzlar Lisesi (LYL) son sınıf öğrencilerini ağırladı.

UKÜ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Tanıtım Ofisi tarafından düzenlenen etkinlikte, UKÜ’nün eğitim olanakları hakkında bilgilendirilen öğrenciler, kampüsün bünyesinde yer alan laboratuvarları, derslikleri, öğrenci çalışma ortamlarını, entegre spor kompleksini tanıma fırsatı buldular. LYL öğrencilerine okuldaki fakülteler hakkında bilgi verilirken, aynı zamanda ilgi duydukları bölümler hakkında da bilgilendirildiler.

Lapta Yavuzlar Lisesi öğretmenlerinden Ulusal Metay, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin hızla gelişmekte olması dolayısı ile yapılan geziden fazlasıyla memnun kaldıklarını dile getirdi. Metay, üniversitenin yeni yapılandırılmasının hem eğitim-öğretim hem de sosyal açıdan öğrenciler için faydalı olacağına da inanç belirtti.

LYL öğrencisi Aysun Topal ise, “UKÜ’nün çok kültürlü öğrenci yapısı sayesinde yabancı dil ve farklı külterleri tanıma şansı yaratması bence en önemli noktalardan biri” dedi.

Son güncelleme: 26-03-2018