KKTC Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Kupası’nın Sahibi UKÜ Oldu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ev sahipliğinde  UKÜ ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) arasında oynanan Hentbol Erkekler Süper Kupa finalinin şampiyonu 27-25’lik skorla UKÜ oldu.

CIU Arena Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Erkekler Süper Kupa Finali, KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edildi. Süper Kupa finalinde erkekler kategorisinde oynayan UKÜ ve DAÜ maçları çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

UKÜ Erkek Hentbol Takım Kaptanı Şemsi Yıldırım, takım olarak uzun bir hazırlık sürecinden geçtiklerini belirterek, gerek antrenmanlar gerekse de sezon öncesi yapılan anı turnuvaları veya süper kupa maçlarında fiziksel ve psikolojik olarak kendilerini hazırlandıklarını belirtti. Yıldırım, DAÜ ile oynanan maçın zor ve çekişmeli geçtiğini aktararak, “Maçın son anlarına doğru takım olarak asla pes etmedik. Bu azimle kupayı takımımıza kazandırdık” dedi. Sıradaki hedeflerinin lig kupasını kaldırmak olduğunu belirten Şemsi Yıldırım, “Antrenör desteği yanı sıra takım olarak inanıyoruz” ifadelerini kulandı.

Son güncelleme: 07-03-2019