Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, UKÜ’ye Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

UKÜ Rektörü Prof. Dr. Nadiri, ziyaret sebebiyle KTBK Komutanı Tümgeneral Yıldırım’a Kıbrıs’a özgü olan Lefkara el işini takdim etti. Tümgeneral Yılmaz Yıldırım ise KTBK’ya ait ziyaret anısı plaketini UKÜ Rektörü Prof. Dr. Nadiri’ye sundu.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörülük Makamı’nda gerçekleşen ziyarette, UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri ile KTBK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Son güncelleme: 22-02-2018