Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Kulübü Öğrencileri’nden Anlamlı Ziyaret

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı  Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Kulübü, Lefkoşa Hamitköy’deki İkinci Bahar Huzurevi’ni ziyaret etti.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Kulübü tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen ziyaret, İkinci Bahar Huzurevi sakinlerini oldukça mutlu etti. Ziyarete katılan UKÜ’lü öğrenciler büyükleriyle sohbet etmenin, onlarla hoş vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Kulübü Üyesi Fulya Çepik,“Kulüp olarak İkinci Bahar Huzurevi’ni ziyaret edip,büyüklerimiz ile sohbet etme şansı yakaladık”dedi. Ziyaret kapsamında şarkı ve şiir dinletisi gerçekleştirdiklerini de aktaran Çepik, ziyarette hem kulüp üyelerininhem de yaşlıların duygusal anlar yaşadığını ifade etti.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Galip Erzat Erdil, ziyarette öğrencilerin Huzurevi sakinlerine hediyeler verdiğini ve yaşlılar ile hatıra fotoğrafı çektirip bol bolsohbet etme imkanı bulduklarını dile getirdi. Ziyaretin amacı hakkında konuşan Yrd. Doç. Dr. Erdil, büyüklerindün ile bugün arasında bir köprü olduğunu hatırlamak, manevi desteğin onlar için önemli olduğu bilincini yerleştirmek ve öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerinin önemini anlamalarına katkı koymak olduğunu açıkladı.

İkinci Bahar Huzerevi Müdürü Şerife Alibaba ise UKÜ’lü öğrencilerin ziyaretinden İkinci Bahar Huzurevi sakinlerinin çok mutlu olduğunu belirterek, bu tür duyarlılıkların gösterilmesinden de memnun olduklarını kaydetti.

Son güncelleme: 10-04-2018