Hafta Sonu Brianna, Kate Linn, Cira ve Monoir ile Coşacak

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “UKÜ 20. Bahar Şenlikleri-CONNECT” kapsamında ünlü şarkıcı Brianna, Kate Linn, Cira ve Monoir 12 Mayıs Cumartesi akşamı saat 21:30’da UKÜ Amfi Tiyatro’da konser verecekler.

Romanya kökenli ünlü şarkıcı Brianna, büyük bir hayran kitlesine sahip. Türk hayranlarının özellikle “All I Need” isimli şarkısıyla tanıdığı sanatçı, Cumartesi akşam saat 21:30’da UKÜ Amfi Tiyatro’da konser verecek.

Müzikle lise yıllarında ilgilenmeye başlayan Kate Linn, profesyonel müzik kariyerine 16 yaşında yayınladığı “Ring My Bell” adlı şarkı ile başladı. Türkiye’de 2015 yılında ilk konserini veren Linn, Your Night, All Love ve Ola La gibi şarkılarıyla hayranlarına eşsiz dakikalar yaşatacak.

Müzik yarışmasında kazandığı ikincilik ödülü ile sesini duyuran Cira, Gürcistan'ın tanınan ve sevilen sanatçıları arasında yer alıyor. Romanya’nın en genç ve yetenekli şarkıcısı Monoir ise 10 yılı aşkın bir müzik kariyerine sahip.

UKÜ’nün düzenlediği en büyük kültür-sanat festivali olma özelliği taşıyan Bahar Şenlikleri, 09-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında UKÜ Kampüsü’nde gerçekleşecek. Festival kapsamında yer alacak tüm konser ve etkinlikler, halkımıza açık ve ücretsiz olacak.

Son güncelleme: 11-05-2018