FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ’NDEN YENİ ÖĞRENCİLERE “HOŞGELDİNİZ PARTİSİ”

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)  Fen Edebiyat Fakültesi tarafından yeni öğrencilere “Hoşgeldiniz Partisi” düzenlendi.

Picobella’da düzenlenen partiye Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri’nin yanı sıra Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde yer alan Türk Dili ve Edebiyatı ile Psikoloji Bölümü Öğretim Üyeleri ve yeni öğrenciler katıldı.

“Hoşgeldiniz Partisi geleneksel hale gelmeli”

Söz konusu partide konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri, tanışma partisinin yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversite’ye yeni gelen öğrenciler ile öğretim üyelerinin birbirleriyle kaynaşması açısından önemli bir etkinliğe imza atıldığını söyleyen Nadiri, etkinliğin gelenekselleşmesi gerektiğini ifade etti.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Psikoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nalan Linda Fraim ise yeni gelen öğrencilerin üniversite hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi. Fraim, “Tanışma partisi sayesinde yeni gelen öğrencilere, öğretmen-öğreci ilişkilerinin sadece dersten derse olmadığını  göstermiş olduk.” dedi.

Açıklamasının son bölümünde gelecek yıl yapılacak Hoşgeldiniz Partisi için şimdiden çalışmalara başlandığını söyleyen Psikoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nalan Linda Fraim, bu yıl organizasyonda emeği geçen Psikoloji Bölümü öğrencilerine teşekkür etti.