Eğitim Fakültesi’nin ev sahipliğinde, UGEBAK Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış Konferansı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Eğitim Fakültesi’nin ev sahipliğinde UGEBAK “Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış” adlı konferans düzenleniyor.

UGEBAK Konferansı’nın 2-4 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenleneceğini kaydeden Eğitim Fakültesi Dekanı ve Konferans Başkanı Prof. Dr. Muhittin Tuş, “Eğitim bilimleri alanında araştırma yapan bilim insanlarını uluslararası düzlemde buluşturarak, eğitim bilimlerinin tüm alanlarındaki yeni bilgi ve düşünceler ile tartışarak alana yeni katkılar getirmelerini amaçlıyoruz” ifadesini kullandı.

UGEBAK Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış Konferansı’nda eğitim bilimci araştırmacıların yaptıkları çalışmaları sözlü ya da poster bildiri olarak İngilizce ile Türkçe dillerinin herhangi birinde sunacaklarını belirten Prof. Dr. Tuş, elde edilecek araştırma bulgularının tartışılmasına da ortam hazırlanacağını kaydetti.

Eğitim Fakültesi Dekanı ve Konferans Başkanı Prof. Dr. Muhittin Tuş, konferanstan sonra, hakem değerlendirmesinden geçen çalışmaların makale formatında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi yayını olan Folklor/Edebiyat isimli dergide (ULAKBIM indeksli) yayınlanacağını da bildirdi.

Başvuruların devam ettiğine dikkat çeken Prof. Dr. Muhittin Tuş, araştırmacıların http://icopfe.ciu.edu.tr/ websitesi üzerinden başvuru yapabileceklerini kaydetti.

Prof. Dr. Muhittin Tuş, 2-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğin, Girne Acapulco Resort Otel’de gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi.

Son güncelleme: 08-05-2018