Dijital Pazarlamada Kariyer Yolculuğu Konuşulacak

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 3.Kariyer Günleri ve Fuar etkinliği kapsamında, dijital iletişim ve sosyal medya alanlarında uzman Hakan Akben ve Hasan Başusta ‘Dijital Pazarlamada Kariyer Yolculuğu’ adlı etkinlikle bilgi ve birikimlerini paylaşacak.

UKÜ Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Merkezi (MİKAM) tarafından 2-4 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan “3. Kariyer Günleri ve Fuarı” etkinliğinde alanlarında başarılı isimler öğrenciler ile buluşacak. Etkinlik Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu’nda, 3 Mayıs Perşembe günü, saat 11:00’da gerçekleşecek.

Hasan Başusta Kimdir?

Lisansını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi'nde tamamlayan Hasan Başusta; Audi, Starbucks, Pfizer, İş Bankası gibi birçok büyük şirketin sosyal medya stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması için çalışmıştır. Türkiye’deki büyük kurumların ve ajansların dijital pazarlama departmanlarını eğiten Başusta, sosyal medya, dijital pazarlama ve e-ticaret konularında Türkiye'nin birçok üniversitesinde dersler vermiştir.

Hakan Akben Kimdir?

CHIP ve IT Business Weekly dergilerinde teknoloji editörü olarak iş hayatına atıldı. AdobeSystems ve Samsung Electronics gibi alanlarda şirketlerin yerel ve küresel pazarlama ekiplerinde yönetici ve yönetilen pozisyonlarında çalıştı.

Son güncelleme: 09-05-2018