Dershanelerin “Seviye Belirleme ve Burs Sınavı” Gerçekleşti

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Kuzey Kıbrıs’ın en büyük dershaneleri arasında yer alan Yeni Sistem Dershanesi, Atlas Dershanesi, Cyprus Education & Teaching Academy, Da Vinci ve Final Dergisi Dershaneleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Seviye Belirleme ve Burs Sınavı’na ev sahipliği yaptı. Söz konusu sınav ada genelinde 2000’i aşkın öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Seviye Belirleme ve Burs Sınavı” öğrencilere ücretsiz olarak yapıldı. Sınava ilgili dershanelere kayıt yaptıran tüm lise ve ortaokul öğrencileri katılma hakkı elde etti. Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen sınav, ailelerin heyecanlı bekleyişlerine de tanıklık etti.

Kuzey Kıbrıs’ın en büyük dershaneleri arasında yer alan Yeni Sistem Dershanesi, Atlas Dershanesi, Cyprus Education & Teaching Academy, Da Vinci ve Final Dergisi Dershaneleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Seviye Belirleme ve Burs Sınav’ı sonuçları hakkında öğrenciler ilgili dershanelerinden bilgi alabilecek.

Son güncelleme: 09-05-2018