Cadılar UKÜ’yü Sardı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler ve Genç Girişimciler Kulübü iş birliğinde organize edilen Cadılar Bayramı Partisi (Halloween Party) renkli görüntülere sahne oldu. UKÜ Kampüsü içerisindeki Öğrenci Merkezi’nde gerçekleştirilen Cadılar Bayramı etkinliğine katılan öğrencilerin yaratıcı makyajları ve birbirinden ilginç kostümleri yoğun ilgi gördü.

Farklı kültürlerin biraraya gelerek eğlenilmesi ve öğrencilerin daha çok kaynaştırılmasının amaçlandığı söz konusu etkinlikte, Cadılar Bayramı konseptine uygun giyinen öğrenciler, etkinlik alanında gerçekleştirilen DJ performansları ve UKÜ Dans Kulübü’nün gösterisi ile öğrenciler keyifli saatler geçirdi.

UKÜ Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörü Naziyet Uzunboylu gecenin sonunda düzenlenen yarışmada birinci olan, Salman Nouari ve Adylhan Jumadurdyyev’ye  “En Korkunç Kostüm” ödülünü sundu.

ü

UKÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri olan Salman Nouari ve Adylhan Jumadurdyyev Mimarlık eğitimi aldıklarını belirtti. UKÜ’de olduğu için çok mutlu olduğunu aktaran Salman Nouari, Cadılar Bayramı etkinliğinde çok eğlendiklerini belirterek “En Korkunç Kostüm” ödülüne layık görüldüğü için de son derece mutlu olduğunu bildirdi.