“Beliren Yetişkinlik Döneminde Romantik İlişkiler” Adlı Panel Düzenlenecek

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kulübü tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında 14 Mart 2018 “Beliren Yetişkinlik Döneminde Romantik İlişkiler” adlı panel düzenlenecek.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kulübü akademik danışmanı, Öğretim Görevlisi Şerife Özbiler, düzenlenecek olan panel hakkında bilgi vererek, etkinliğin UKÜ Çevik Uraz Konferans Salonu’nda saat 14.30’da gerçekleştirileceğini bildirdi. Öğretim Görevlisi Şerife Özbiler, “Beliren Yetişkinlik Döneminde Romantik İlişkiler” adlı panelde, uzman psikolog Fatoş Özeylem Özen, Uzman Psikolog Güler Ataş Buldu ve Uzman Psikolog Özlem Güler Enginsoylu’nun konuşmacı olarak yer alacağını aktardı. Etkinlikte kadına yönelik şiddetin ele alınacağı ifade eden Şerife Özbiler, gerçekleştirilecek olan panelin UKÜ’lü öğrencilere ve üniversite dışından gelecek olan tüm konuklara açık olduğunu dile getirdi.

Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne bağlı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kulübü akademik danışmanı Öğretim Görevlisi Şerife Özbiler, bu tür etkinliklerin bahar döneminde de devam edeceğini açıkladı.

Son güncelleme: 16-03-2018