Arap Haftası Kutlandı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Uluslararası Merkez tarafından “Arap Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı.

UKÜ öğrenci merkezinde stantların kurulması ile ülkelerini tanıtan Arap asıllı öğrenciler hafta kutlamalarını yerel danslar ve müzik gösterileri ile gerçekleştirdi. Çok kültürlü bir yapıya sahip olan UKÜ, Arap ülkelerinden gelen öğrenciler ile diğer kültüre mensup öğrencileri kaynaşma fırsatı sundu.

Kutlamalar kapsamında 3 gün boyunca öğrenciler kendi kültürlerini tanıtarak, fotoğraf yarışması, defile, dans gösterisi ve müzik dinletisi etkinliklerini gerçekleştirdi. Arap kültürüne özgü yöresel tatların da tanıtıldığı kutlamalarda, Arap asıllı öğrenciler yanı sıra farklı kültürlerden öğrencilerin ilgisi de yoğun oldu.

Son güncelleme: 09-05-2018