Amerikan Elçisi Genel Müdür Yardımcısı Veronica Torres Ağırlandı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi (ÖGDM) bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı Yönetim Bilişim Sistemleri Öğrenci Kulübü tarafından “Girişimcilik ve Kadın Girişimciği” başlıklı konferansta Amerikan Elçisi Genel Müdür Yardımcısı Veronica Torres konuşmacı olarak yer aldı.

UKÜ Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, Amerikan Elçisi Genel Müdür Yardımcısı Veronica Torres kadın girişimcilerin ekonomiden nasıl faydalanmaları gerektiğini ve sektörde yer alan tüm kadın girişimcilerin kar sağlayabilecekleri alanlarda çalışma olanakları hakkında bilgi verdi. Konuşmasında Amerikan ekonomisinden de bahseden Genel Müdür Yardımcısı Veronica Torres, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü davetlisi olarak konferansa katılan Veronica Torres, ilerleyen zamanlarda Amerika Elçiliği’nden farklı konuşmacıların da başka alanlar kapsamında konuşma yapması için davet edilebileceğini kaydetti.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Çevik Uraz Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlik sonunda,  Amerikan Elçisi Genel Müdür Yardımcısı Veronica Torres’a yaptığı sunum ve katılımı nedeniyle Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Müesser Nat tarafından sertifika takdim edildi.

Son güncelleme: 26-03-2018