AKP Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz’ü Ağırlayacağız

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz “Su Varsa Hayat Var” başlıklı semineri vermek üzere Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) konuğu olacak.

UKÜ Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleşecek etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, ülkenin en güncel konularından olan su hakkında açıklamalarda bulunacak. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi ve aynı zamanda Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi Orhan Deligöz 23 Mart Cuma günü, saat 14:30’de konuşmasını gerçekleştirecek.

UKÜ Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi (ÖGDM) bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı Çevre Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenecek etkinlikte konuşacak olan Ak Parti Milletvekili Orhan Deligöz, 26. Dönem Erzurum Milletvekili’dir. Orhan Deligöz, Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi, İktisat Bölümü mezunu ve Ankara Üniversitesi’nde İktisat Tarihi bilim dalında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Son güncelleme: 22-03-2018