54. Kütüphane Haftası Dolayısı ile 6. Geleneksel Çocuk Onkoloji Servisi’ne Ziyaret Gerçekleştirildi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 54. Kütüphane Haftası’nda Kütüphane Müdürlüğü ve Kütüphane Kulübü tarafından “6. Geleneksel Çocuk Onkoloji Servisi”ne ziyaret düzenlendi. Çocuklarla tek tek ilgilenen Kütüphane Kulubü öğrencileri ve kütüphane personelleri sıcak bir ortamın oluşmasını sağladı.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisine giderek oradaki çocuklara manevi destekte bulunup, kalplerinde yer edinmek istediklerini ifade eden Kütüphane Kulübü Başkanı Bekir Can Gök, “Bu etkinliği yaptığımız için mutluyuz. Temenimiz bu farkındalıklarla dolu etkinliklerin devam etmesi” dedi.

Kütüphane Personeli Hülya Altuntaş ise ziyaretlerininasıl amacının, servisteki minik kalplere moral vermek ve küçük hediyelerle onları mutlu görmek olduğunu kaydetti. Altuntaş, 54. Kütüphane Haftası kapsamında bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek,“Ziyaret esnasında bizler, miniklerin gözlerindeki o ufacık gülümsemeyi, mutluluğu görmenin sevincini yaşadık” dedi.

Son güncelleme: 02-04-2018