3. Kariyer Günleri ve Fuarı kapsamında Uzm. Dr. Nevzad Denerel, Öğrencilerle Buluşacak

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 3. Kariyer Günleri ve Fuar etkinliği kapsamında Uzman Dr. Nevzad Denerel’i ağırlıyor. UKÜ Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu’nda, 3 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek konferansta sağlıklı yaşam konuşulacak.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Merkezi (MİKAM) tarafından 2-4 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan “3. Kariyer Günleri ve Fuarı” kapsamında mesleklerinde uzmanlaşmış konuklar yer alacak. 3. Kariyer Günleri ve Fuarı, öğrencilerinin bilgi ve donanımlarını arttırmak yanı sıra mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunmak amacıyla da düzenlenecek.

Uzman Dr. Nevzad Denerel Kimdir?

Yeditepe Üniversitesi İngilizce Tıp mezunu Nevzad Denerel, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Uzmanlığı mezunudur.

Avrupa Spor Hekimliği kongresinde 2009 yılında yapmış olduğu bilimsel araştırma sunumu ile “En İyi Genç Araştırmacı” ödülüne layık görüldü. Uzmanlık eğitimi sırasında ve sonrasında Menemen Belediye, Bucaspor, Göztepe, Elazığspor, Gaziantepspor kulüplerinde Profesyonel Futbol Takım Doktoru ve Royal Halı Gaziantep Basketbol kulübünde de Basketbol Takım Doktoru olarak çalıştı.

Şu anda Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Spor Hekimliği Uzmanı olarak çalışırken, Türkiye Ümit Milli Futbol Takım Doktoru olarak görevlendirilmekte, Lefkoşa Badminton Kulübü Asbaşkanlığı ve kurucusu olduğu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütmektedir.

Son güncelleme: 09-05-2018