• UKU Online

2017-2018 AKADEMİK YILI ÖZEL YETENEK SINAVI

Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci kabul edeceğimiz aşağıdaki bölümlerimize kayıt yaptırmak ve her bölüm için belirlenen %100, %75 ve %50 oranlarında burslardan yararlanmak için Yetenek Sınavlarımıza bekliyoruz.

• Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği
  • Spor Yöneticiliği
  • Antrenörlük Eğitimi
  • Rekreasyon Eğitimi

Sınav Merkezi ve Tarihi

KKTC

14 Eylül Perşembe

Saat: 10:30

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi- CIU Arena

UKÜ Kampüs/LEFKOŞA

Parkur İstasyonları

Sınava Giriş Şartları ve Genel Bilgiler

• Adaylar spor kıyafeti ve spor ayakkabısı ile sınava katılmak zorundadırlar.
  • Adaylar sınava gelirken yanlarında kimlik bilgilerini içeren resmi belge (nüfus kağıdı, pasaport, ehliyet vb) getirmek zorundadırlar.
  • Adaylar sınava gelirken yanlarında hekimden alınmış “Besyo yetenek sınavına girmesinde sakınca yoktur” ifadesini içeren sağlık raporu getirmek zorundadırlar.
  • Adaylar sınava gelmeden önce Üniversitemizin kayıt ve irtibat bürolarına müracaat edip resimli aday bilgi formlarını doldurup, form ekine YGS’nin herhangi bir puan türünden almış oldukları en az 150 puan ve üstünü gösteren puan cetvelini eklemek zorundadırlar.
  • Sınav sonrasında sonuçlar liste şeklinde açıklanacaktır.

Detaylı bilgi ve kayıt için;

Telefon: 0392 671 11 11 Dahili: 2084

E-postaoharac@ciu.edu.tr