20. Bahar Şenlikleri 8 Mayıs Kortej Yürüyüşü ile Başlıyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 20’inci Bahar Şenlikleri 8 Mayıs Salı günü Dereboyu’nda gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşü ile başlıyor. Kortej yürüyüşünde, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı öğrenci kulüpleri ve uluslararası öğrenci toplulukları çeşitli etkinlik ve gösteriler sunacak.

Bu yıl “Connect” teması ile düzenlenen UKÜ 20’inci Bahar Şenlikleri kapsamında yer alacak kortej yürüyüşü, halk dansları etkinlikleri yanı sıra bando ekibinin dinletileri ve dans kulüplerinin gösterileri ile öğrenci ve halkı eğlendirmeyi amaçlıyor.

Hadise, Lütfiye Özipek, Aydilge, Brianna, Kate Linn, Monoir ve Cira gibi sanatçıların sahne alacağı UKÜ 20’inci Bahar Şenlikleri, Telsim ana sponsorluğunda 9-12 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

Son güncelleme: 09-05-2018