UKÜ’DE 39 YÜKSEK LİSANS VE 14 DOKTORA PROGRAMINA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

2017-2018  Akademik Yılı Güz Dönemi’nde UKÜ’de Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü’ne bağlı toplam 39 yüksek lisans ve 14 doktora programında eğitimi veriliyor.

Adayların UKÜ Lisansüstü Eğitim – Öğretim ve Araştırma Enstitüsü’nden veya Üniversite’nin resmi web sayfasındaki www.ciu.edu.tr/akademik/enstituler adresinden alacakları formu doldurarak gerekli belgeler ile birlikte 21 Eylül 2017 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor.

2017-2018 Güz Döneminde başvuru kabul eden Yüksek Lisans programları Beslenme ve Diyetetik, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Teknolojileri, Biyomühendislik, Çevre Mühendisliği, Çevre Bilimleri, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Mühendislik Yönetimi, Eğitim Programları ve Öğretim, Eğitim Yönetimi ve Planlaması, Ekonomi, Grafik Tasarım, İç Mimarlık, İletişim ve Medya Çalışmaları, İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Okul Öncesi Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sağlık Kurumları Yönetimi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe Eğitimi, Uluslararası İlişkiler, Zihin Engelliler Öğretmenliği, İşletme, Muhasebe ve Finansman, Mimarlık, Kimya ve Hukuk.

2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde başvuru kabul eden Doktora programları ise Bilgisayar Mühendisliği, Biyomühendislik, Çevre Mühendisliği, Çevre Bilimleri, Enerji Sistemleri Mühendisliği, İletişim ve Medya Çalışmaları, İnşaat Mühendisliği, İşletme, Mimarlık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Türk Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği, Uluslararası İlişkiler ve Yönetim Bilişim Sistemleri.

Başvuru için daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar 671 11 11 numaralı telefondan 2214’ü arayarak veya ciu-institute@ciu.edu.tr e-posta adresine yazarak Üniversite ile iletişime geçebilirler.

Başvuru sırasında istenecek belgeler;
1. Başvuru formu, tarih ve imzalı
2. Önceki üniversiteden alınmıs onaylı not dökümü
3. Diploma fotokopisi
4. İngilizce dilindeki bölümler için İngilizce yeterliliği ispatlayacak belgeler.
5. Geçerli ALES sonuç belgesi (Sadece Türkiye Cumhuriyeti uyruklu adaylar ve 3 yılı aşmamış olması gerekiyor)

Kayıt sırasında istenecek belgeler;
1. Diploma ve not dökümlerinin orjinal hali
2. Diğer belgelerin fotokopisi
3. Passaport veya nüfus cüzdanı fotokopisi
4. 6 adet pasaport formatında vesikalık fotoğraf(6x5cm)