• UKU Online

UKÜ’DE 35 YÜKSEK LİSANS VE 14 DOKTORA PROGRAMINA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

2016-2017  Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde UKÜ’de Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü’ne bağlı toplam 35 yüksek lisans ve 14 doktora programında eğitimi veriliyor.

Adayların UKÜ Lisansüstü Eğitim – Öğretim ve Araştırma Enstitüsü’nden veya Üniversite’nin resmi web sayfasındaki www.ciu.edu.tr/akademik/enstituler adresinden alacakları formu doldurarak gerekli belgeler ile birlikte 20 Şubat 2017 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor.

2016-2017 Bahar Döneminde başvuru kabul eden Yüksek Lisans programları Beslenme ve Diyetetik, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Teknolojileri, Biyomühendislik, Çevre Mühendisliği, Çevre Bilimleri, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Mühendislik Yönetimi, Eğitim Programları ve Öğretim, Eğitim Yönetimi ve Planlaması, Ekonomi, Grafik Tasarım, İç Mimarlık, İletişim ve Medya Çalışmaları, İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Okul Öncesi Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sağlık Kurumları Yönetimi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe Eğitimi, Uluslararası İlişkiler, Zihin Engelliler Öğretmenliği, İşletme, Muhasebe ve Finansman, Mimarlık, Kimya ve Hukuk.

2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde başvuru kabul eden Doktora programları ise Bilgisayar Mühendisliği, Biyomühendislik, Çevre Mühendisliği, Çevre Bilimleri, Enerji Sistemleri Mühendisliği, İletişim ve Medya Çalışmaları, İnşaat Mühendisliği, İşletme, Mimarlık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Türk Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği, Uluslararası İlişkiler ve Yönetim Bilişim Sistemleri.

Başvuru için daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar 671 11 11 numaralı telefondan 2214’ü arayarak veya ciu-institute@ciu.edu.tr e-posta adresine yazarak Üniversite ile iletişime geçebilirler.