UKÜ, Dev Eğitim Organizasyonuna Ev Sahipliği Yapacak

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Kıbrıs’ın en büyük dershaneleri arasında yer alan Yeni Sistem Dershanesi, Atlas Dershanesi, Cyprus Education & Teaching Academy, Da Vinci ve Final Dergisi Dershaneleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Seviye Belirleme ve Burs Sınavı’na ev sahipliği yapacak. Ada genelinde 2000’i aşkın öğrencinin katılımı beklenen sınav, 22 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde düzenlenecek olan “Seviye Belirleme ve Burs Sınavı” ücretsiz olarak yapılacak. Sınava ilgili dershanelere kayıt yaptıran tüm lise ve ortaokul öğrencileri katılma hakkı elde edecek. Sınav günü tüm adaya yayılmış servis ağı aracılığı ile öğrencilere ücretsiz servis sağlanacak. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne ulaştırılacak öğrenciler, servis ağı hakkında dershanelerden bilgi alabilecek.

Son güncelleme: 09-05-2018