TC ve KKTC Uyruklu Lisansüstü Öğrencilerimizin Eğitim Ücretleri Hakkında

TC ve KKTC vatandaşı lisansüstü öğrencilerimizin ödemekle yükümlü olduğu ücretler Euro para birimindendir. 2018-2019 Akademik Yılı için öğrencilerimizin eğitim ve diğer ücretleri tercih edecekleri para birimi (Euro veya TL) üzerinden faturalandırılacaktır.

Bu sebeple, TC ve KKTC vatandaşı lisansüstü öğrencilerimizin tercih edecekleri para birimini ve taksit sayısını SIS üzerinden 19 Eylül 2018, saat 00:00’a kadar belirtmeleri gerekmektedir. 2018-2019 Akademik Yılında eğitim ve diğer (yurt ve yemek) giderlerini TL para biriminden ödemek isteyen öğrencilerimiz için 1Euro=5.40 TL olarak belirlenmiştir. Tercih yapmayan öğrencilerimiz için, faturaları Euro para birimi üzerinden ve peşin ödemeli olarak oluşturulacaktır.

Son güncelleme: 17-09-2018