• UKU Online

ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME VE BURS SIRALAMA SINAVI DUYURUSU

Detaylı Bilgi ve Başvuru

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nin KKTC liselerinden geçmiş yıllarda mezun olmuş veya bu yıl mezun olacak KKTC ve TC vatandaşı öğrencilere yönelik Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 6 Haziran 2017 tarihinde yapılacak.

UKÜ Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler %100, %75 ve %50  burs alma hakkı kazanacak.

Sınav 6 Haziran Salı günü saat 10.00 – 12.30 saatleri arasında UKÜ Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Başvuru için gerekli belgeler:

Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’na katılacak KKTC vatandaşı aday öğrencilerden istenen belgeler;

-        KKTC kimlik kartı fotokopisi

-        İki adet vesikalık fotoğraf

Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’na KKTC liselerinde okuyan veya mezun olmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler için istenen belgeler;

-       KKTC Lisesi’nde okuyor veya mezun olduğuna dair belge

-       TC nüfus cüzdanı fotokopisi

-       İki adet vesikalık fotoğraf

Detaylı bilgi ve kayıt için:

Tel: +90 392 671 1111 (2073, 2048)

Fax: +90 392 671 1122

E-posta: kktctanitim@ciu.edu.tr