Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 6 Haziran’da

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) KKTC liselerinden geçmiş yıllarda mezun olan veya bu yıl mezun olacak KKTC ve TC vatandaşı öğrencilere yönelik düzenlenen Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 6 Haziran 2018 tarihinde yapılıyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler yüzde %100, %75 ve % 50 burs alma hakkı kazanacak.

Sınav 6 Haziran Çarşamba günü saat 10.00–12.30 saatleri arasında UKÜ Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Detaylı bilgiye KKTC Tanıtım Ofisi; 671 11 11 (dahili: 2073, 2048); 0548 858 9569 numaralı telefonlardan veya kktctanitim@ciu.edu.tr adresinden ulaşılabilecek. Adaylar ayrıca www.ciu.edu.tr internet adresinden “Online Destek Hattı”na yazarak da bilgi alabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler

Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’na katılacak KKTC vatandaşı aday öğrencilerden istenen belgeler; KKTC kimlik kartı fotokopisi, iki adet vesikalık fotoğraf ve 25 TL kayıt ücreti; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için lise eğitimini kesintisiz olarak KKTC liselerinde sürdürmekte olduğuna veya tamamlamış olduğuna dair belge, TC nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf ve 25 TL kayıt ücreti olarak belirlendi.

Son güncelleme: 29-05-2018