Ders De Çalışırım, Yemek De Yaparım Tarif Yarışması 2

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde geçen sene düzenlenen ve yoğun ilgi gören Ders de Çalışırım, Yemek de Yaparım tarif yarışmasının ikincisini, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı işbirliği ile KKTC’deki son sınıf öğrencilerinin de katılımı ile sürdürüyor.

Tarifinle yarış UKÜ’den eğitim bursu kazan...

Türkiye ve KKTC genelinde sadece meslek liseleri değil, tüm lise son sınıfı öğrencilerinin katılımına açık olan yarışmamızın finalisteleri, UKÜ’de ki Tıp, Eczacılık ve Hukuk programları hariç herhangi bir ücretli programa yerleşmeleri durumunda eğitim indirimi almaya hak kazanacaklardır.

Tüm finalistlerin uçak bileti, konaklama ve yemek seyahat giderleri üniversite tarafından karşılanacaktır.

Başvuru Sistemi: Başvurular
Son Başvuru: 25 Mart 2019 (Pazartesi)
Sosyal Medya Halk Oylaması: 29 Mart – 5 Nisan 2019
Final: 16 Nisan 2019 (Salı)