“Ders de Çalışırım Yemek de Yaparım” Konulu Yarışmanın Finalistleri Belli Oldu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı ile  “Ders de Çalışırım, Yemek de Yaparım” temalı eğitim bursu ödüllü yemek tarifi yarışmasının finalistleri belli oldu. Türkiye genelinde sadece meslek liseleri değil, tüm lise son sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan yarışma yoğun ilgi gördü.

UKÜ tarafından düzenlenen yarışmaya, ana yemek ve tatlı olmak üzere iki kategoride online başvuru yaparak katılan aday öğrenciler arasında sosyal medya üzerinden yapılan halk oylamasıyla Kıbrıs finalistleri belirlendi.

Kıbrıs Finali’nin 16 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşeceği ödüllü yemek tarifi yarışmasında finalistlere tercih edip yerleşecekleri herhangi bir UKÜ ücretli program kontenjanı üzerinden burs imkanı sağlanacağı ve her kategorinin birincilerine %100, ikincilerine %75, üçüncülerine %50 ve yarı finale kalan öğrencilere ise %25 eğitim indirimi sağlanacaktır.

Tarifinle Yarış Web Sitesi: http://www.ciu.edu.tr/tarifinle-yaris

Ana Yemek Kategorisindeki Finalistlerimiz