Akademik Yazma Destek Merkezi

Akademik Yazma Destek Merkezi nedir?

Akademik Yazma Destek Merkezi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde akademisyenlere ve öğrencilere ihtiyaç duyulan yazma ve proje konularında destek vermeyi amaçlayan bir birimdir.

Akademik Yazma Destek Merkezi hangi hizmetleri sunmaktadır?

- Öğrenci Ödevleri Dil Düzeltimi

- Yüksek Lisans ve Doktora Tezi Dil Düzeltimi

- Proje hazırlama desteği

- Her türlü danışmanlık hizmeti

- Yüz yüze yazma desteği

- Makale yazma desteği

- Her türlü çeviri hizmeti

Akademik Yazma Destek Merkezinden kimler yararlanabilir?

Akademik Yazma Destek Merkezinden akademisyenler ve öğrenciler yararlanabilir.

Akademik Yazma Destek Merkezi neden gereklidir ve kuruluş amacı nedir?

Proje hazırlamak, ödev, tez veya makale yazmak ve zaman zaman bunların çevirisini yapmak üniversite eğitiminin ve öğretiminin önemli bir gereksinimidir. Ancak hazırlanan Yazmalardaki hatalar yapılan işin kalitesini düşürmekte olup, nasıl hazırlanacağı bilinmeyen projeler stres kaynağı olabilmektedir. Öğrencilerin ve akademisyenlerin bu konudaki destek taleplerini göz önünde bulundurarak Akademik Yazma Destek Merkezi kurulmuştur.

Akademik Yazma Destek Merkezinden yararlanabilmek için ne yapmalıyım?

Akademik Yazma ve Destek Merkezinden yararlanabilmek için alınacak hizmet karşılığının muhasebeye ödenmesi gerekmektedir.

Akademik Yazma Destek Merkezine nasıl ulaşabilirim?

Akademik Yazma Destek Merkezi, Yabancı Diller Yüksekokulu ikinci katında, EH 214 numaralı ofiste hizmet vermektedir. Dahili numarası: 2509 veya 2514. Metni awsc@ciu.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

Merkeze başvuranlara, metinlerinin kabul edildiğine ilişkin cevap iki (2) gün içinde verilecektir. Hizmet alacaklara ilgili akademisyenle görüşme zamanı da kendilerine bildirilecektir.

Metinleriniz, merkezde görevli, akademik yazma konusunda uzman elemanlarca verilen süre içinde incelendikten, dil düzeltimi ya da çevirisi yapıldıktan sonra size EH 214 ofiste size teslim edilecektir. Talebiniz üzerine sizin e-posta adresinize gönderilebilecektir.

Akademik Yazma Destek Merkezi Koordinatörü: Bahar SÖKMEZ

Son güncelleme: 02-02-2018