• UKÜ Online
Aşçılık

Müfredat

Ders Kodu Ders Adı Kredi Teorik Lab / Uygulama
Birinci Dönem
GAMS101 GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ 3 3 -
ASCI103 AŞÇILIKTA YİYECEK ÜRETİMİ-I 3 3 -
GAMS105 MUTFAK TEKNİKLERİ 3 2 2
ASCI151 AŞÇILIKTA HAFTALIK İŞ DENEYİMİ-I Kredisiz 0 -
TREG100 TÜRKÇE Kredisiz 2 -
BILT110 TEMEL BİLGİSAYAR 3 2 2
BESD150 GIDA GÜVENLİĞİ, HİJYEN VE SANİTASYON 3 3 -
INGL123 TEMEL İNGİLİZCE-I 3 3 -
İkinci Dönem
GAMS102 YİYECEK ANTROPOLOJİSİ 3 3 -
ASCI104 AŞÇILIKTA YİYECEK ÜRETİMİ-II 3 3 -
GAMS106 GASTRONOMİDE BESLENME İLKELERİ 3 3 -
GAMS108 GIDA TERMİNOLOJİSİ 3 3 -
TARH100 MODERN TÜRKİYE TARİHİ Kredisiz 2 -
INGL124 TEMEL İNGİLİZCE-II 3 3 -
Üçüncü Dönem
ASCI100 YAZ STAJI Kredisiz 0 -
ASCI201 AŞÇILIKTA YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ 3 3 -
ASCI203 AŞÇILIKTA YİYECEK ÜRETİMİ-III 3 3 -
GAMS205 YİYECEK VE İŞLETMELERİNDE MUHASEBE İLKELERİ 3 3 -
ASCI251 AŞÇILIKTA HAFTALIK İŞ DENEYİMİ-III Kredisiz 0 -
ASCIXX1 ALAN SEÇMELİ 3 3 -
INGL209 MESLEKİ MUTFAK SANATLARI İNGİLİZCESİ I 3 2 2
Dördüncü Dönem
ASCI204 AŞÇILIKTA YİYECEK ÜRETİMİ-IV 3 3 -
GAMS206 YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ VE SATIN ALMA 3 3 -
GAMS208 YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA İLKELERİ 3 3 -
ASCI252 AŞÇILIKTA HAFTALIK İŞ DENEYİMİ-IV Kredisiz 0 -
ASCIXX2 ALAN SEÇMELİ 3 3 -
UNISXX1 ÜNİVERSİTE SEÇMELİ 3 3 -
INGL210 MESLEKİ MUTFAK SANATLARI İNGİLİZCESİ II 3 2 2
Seçmeli Dersler
GAMS307 ZİYAFET YÖNETİMİ 3 2 2
GAMS302 YİYECEK VE İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 3 3 -
GAMS308 ŞARAP BİLİMİ 3 2 2
Son güncelleme: 26-01-2018