Pearson Assured Sertifikası – Kayıtlar açıldı!

Pearson Assured sertifikası almak isteyen öğrencilerimiz Yabancı Diller Yüksekokulu sekreterliğiyle iletişime geçebilirler.

Pearson Assured Nedir?

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, İngilizce Hazırlık Programı Ocak 2015 tarihinde Pearson Assured kurumu tarafından akredite edilmiştir. Bu akreditasyon, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, İngilizce Hazırlık Programının uluslararası kalite standartlarında olduğunu göstermektedir. Sizler de bitirdiğiniz programın uluslararası akreditasyona sahip olduğunu gösteren, tanınmış ve talep edilen akreditasyon sertifikasını alabilirsiniz.

Akreditasyon Sertifikası Almak İçin

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programına, “Pearson Assured” tarafından hazırlanacak olan, akademik ve iş başvurularınızda size avantaj sağlayabilecek bu sertifikayı almak için, aşağıdaki şartları gerçekleştirmek kaydıyla ve aşağıda belirtilen tarihlere kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

1. Ocak 2015 tarihinden itibaren Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hazırlık Okulu Yeterlik sınavlarından başarılı olmak

2. Aşağıdaki başvuru formunu doldurup Hazırlık Okulu sekreterliğine teslim etmek

3. Başvurusu, kayıtlar kontrol edildikten sonra kabul edilmiş olmak

4. Sertifika karşılığı olan 35 İngiliz sterlinini, Üniversite kampüsünde bulunan Nova Bank şubesine yatırmak ve dekontunu sekreterliğe teslim etmek

Sertifikalarınızı, İngiltere’de basılıp bize gönderileceği için, son başvuru tarihinden en az bir ay sonra imza karşılığı ve 1 nüsha olarak Hazırlık Okulu sekreterliğinden alabilirsiniz.

Başvuru tarihleri:

1. Son Başvuru: 26 Ocak

2. Son Başvuru: 15 Haziran

3. Son Başvuru: 15 Ekim

Başvuru Formu

Daha fazla bilgi için: secretary-sfl@ciu.edu.tr

Son güncelleme: 06-03-2018