Akademik

UGEBAK Uluslararası "Geleceğin Eğitimine Bakış" Konferansı

2-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs’ta, Girne, Acapulco Resort Otel’de “1. Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış (UGEB’ 18)” Kongresinde, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi  Eğitim Fakültesi olarak sizleri ağırlamaktan büyük kıvanç duyacağız.

Kongremizin amacı, eğitim bilimlerinin tüm alanlarındaki yeni bilgi ve düşünceler ile son yapılan araştırma bulgularını tartışıp paylaşmaktır.

Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış (UGEB’ 18)” kongresi  ile, eğitim bilimleri alanında çalışan bilim insanlarının uluslararası düzlemde buluşmaları, sorunları tartışmaları ve alana yeni katkılar getirmeleri amaçlanmaktadır.

Kongremizde eğitimbilimci araştırmacıların yaptıkları araştırmaları sözlü ya da poster bildiri olarak İngilizce ve Türkçe dillerinin birinde sunmalarına ve araştırma bulgularının tartışılmasına ortam hazırlanacaktır. Bunun yanı sıra, kongre çeşitli bilimsel ve sosyal etkinliklerle zenginleştirilecek ve katılımcılara bilimsel bir şölen yaşatılmaya çalışılacaktır. Bu bağlamda, eğitim bilimleri alanında uzman kişilerin konuşmalarına, belli sorunların ele alındığı panellere, özel konulardaki çalıştaylara yer verilecektir.

Kongreden sonra, hakem değerlendirmesinden geçen çalışmalar, makale formatında Folklor/Edebiyat isimli dergide (ULAKBIM indeksli) yayınlanacaktır.

Daha ayrıntılı bilgi için websitemizi takip edin http://icopfe.ciu.edu.tr

Saygılarımızla,

Organizasyon Komitesi