Akademik

Duyurular

Eczacılık Fakültesinde 12/10/17 Tarihinde EPSA-CIUPSA Tanıtım Günü düzenlendi. EPSA( Avrupa Eczacılık Öğrencileri Birliğinde) oy verme hakkı ile resmi olarak adamızı temsil eden tek Fakülte olan UKÜ Eczacılık Fakültemiz, bu kuruluş ile ilgili tüm Eczacılık öğrencilerine bilgi verdi. Eczacılık Fakültesinin öğrenci birliği olan CIUPSA grubu hakkında da verilen bilgilerde, CIUPSa grubunun EPSA ile iletişlimi ve arada oluşturduğu köprü rolü konuşuldu. CIUPSA-EPSA olarak ortak düzenen aktiviteler, kaılılan kongre ve konferanslar hakkında da Fakülte öğrencilerine bilgiler sunulurken, öğrencilerin aktif bir şekilde EPSA-CIUPSA katılımı ve topluma yapacakları yararlı aktivitelerde aktif rol oynamaları teşviklendirildi.

vwLandingAccordion