Aday Öğrenciler

Yeni Öğrenci Kayıt için Gerekli Belgeler ve Bilgilendirme El Kitabı

Yeni Öğrenci Kayıt için Gerekli Belgeler:

1. Eksiksiz doldurulmuş ve imzalatılmış Öğrenci Kayıt Formu (Kayıt ve İrtibat Bürolarımızda doldurulacaktır).
  2. Lise Diploması aslı, yeni tarihli resmi çıkış belgesi veya Mezuniyet Belgesi.
  3. Öğrencinin UKÜ’ye yerleştiğine dair ÖSYM kazandı Belgesi.
  4. 1999 ve öncesi doğumlu erkek öğrenciler için ilgili askerlik şubesinden alacakları, bir fakülte ya da yüksekokula kayıt olmasında askerlikçe hiçbir sakınca olmadığına dair Askerlik Durum Belgesi.
  5. TC Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekkülü ihtisas veya Üniversite Hastanelerinden alınmış;
    1. Tüberküloz için Akciğer Skopisi veya Grafisi.
    2. HIV tetkiklerinini içerir sağlık belgesi.
  6. Eğitmen indiriminden yararlanacak öğrencilerin, anne, baba, eş ya da kendilerine ait eğitmen belgesi.
  7. TSK  indiriminden yararlanacak öğrencilerin, anne, baba, eş ya da kendilerine ait TSK Mensubu olduğuna dair belge.
  8.  Aile indiriminden yararlanacak öğrencilerin kimlik fotokopileri ve okul numaraları
  9. Banka Dekontu
  10. Kimlik Fotokopisi