• UKU Online

Yeni Öğrenci Kayıt için Gerekli Belgeler ve Bilgilendirme El Kitabı

Yeni Öğrenci Kayıt için Gerekli Belgeler:

1. Eksiksiz doldurulmuş ve imzalatılmış Öğrenci Kayıt Formu (Kayıt ve İrtibat Bürolarımızda doldurulacaktır).
  2.  Nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. Lise Diploması aslı, yeni tarihli resmi çıkış belgesi veya Mezuniyet Belgesi.
  4. Öğrencinin UKÜ’ye yerleştiğine dair ÖSYM kazandı Belgesi.
  5. ÖSYM Ham Puan Sonuç Belgesi.
  6. 1998 ve öncesi doğumlu erkek öğrenciler için ilgili askerlik şubesinden alacakları, bir fakülte yada yüksek okula kayıt olmasında askerlikçe hiçbir sakınca olmadığına dair Askerlik Durum Belgesi.
  7. TC Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekkülü ihtisas veya Üniversite Hastanelerinden alınmış;
    1. Tüberküloz için Akciğer Skopisi veya Grafisi.
    2. HIV tetkiklerinini içerir sağlık belgesi.
  8. Eğitmen bursundan yararlanacak öğrencilerin, eğitmen belgesi.
  9. TSK Mensubu Bursundan yararlanacak öğrencilerin, anne veya babasının TSK Mensubu
  10. olduğuna dair belge.
  11.  Kardeş indiriminden yararlanacak öğrencilerin kimlik fotokopileri.
  12. Taksitli ödeme seçeneğinden yararlanacak öğrenciler için Mersum Mutad Borç Senedi (Kayıt ve İrtibat Bürolarımızdan temin edilebilir).
  13. Banka Dekontu
  14.  2 adet vesikalık fotoğraf